Українці склали рейтинг кращих національних блюд, які гідні представляти національну кухню. За підсумками голосування, що проводилося на сайті відповідного конкурсу taste-ukraine.com, перше місце списку посіло сало з часником.
За нього свої голоси віддали більше 6,7 тисячі осіб. Друге місце в національному меню, складеному на основі рецептів, які на конкурс пропонували самі жителі України, посіла домашня ковбаса. Третя позиція кращих українських страв дісталася вареникам з капустою і грибами.
Конкурс по вибору головного українського частування стартував 15 лютого. Організатори конкурсу - Український клуб аграрного бізнесу і міністерство аграрної політики і продовольства - попросили любителів кулінарії надсилати їм рецепти страв, які, як їм здається, відображають національну гастрономічну ідею.
У березні спеціально створена комісія із провідних істориків, етнографів, рестораторів і шеф-кухарів вибрала з надісланих рецептів десять кращих. Потім було оголошено голосування - за його підсумками й було вибрано головне національне блюдо.
Автори рецептів страв, які увійшли в список кращих, отримали грошові призи. Нагородження переможців відбулося у понеділок, 21 травня.
За нього свої голоси віддали більше 6,7 тисячі осіб. Друге місце в національному меню, складеному на основі рецептів, які на конкурс пропонували самі жителі України, посіла домашня ковбаса. Третя позиція кращих українських страв дісталася вареникам з капустою і грибами.
Конкурс по вибору головного українського частування стартував 15 лютого. Організатори конкурсу - Український клуб аграрного бізнесу і міністерство аграрної політики і продовольства - попросили любителів кулінарії надсилати їм рецепти страв, які, як їм здається, відображають національну гастрономічну ідею.

Автори рецептів страв, які увійшли в список кращих, отримали грошові призи. Нагородження переможців відбулося у понеділок, 21 травня.
Комментариев нет:
Отправить комментарий