четверг, 26 июля 2012 г.

Новий житловий комплекс у Новодністровську

         Про те, що біля гімназії зводитимуть житловий будинок, говорилося давно, але тепер перейшли до дій. 26 липня у мікрорайоні "Сонячний" відбулося урочисте закладення капсули на місці майбутнього будівництва багатоквартирного житлового комплексу на 113 квартир. Помешкання планують побудувати для обслуговуючого персоналу Дністровської гідроакумулюючої електростанції філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго», фінансування проекту здійснюватиме ПАТ «Укргідроенерго» (генеральний директор Ігор Григорович Сирота), будівельні роботи вестимуться колективом Консорціуму «НВО “Укргідроенергобуд”», очолюваного Юрієм Миколайовичем Бондаренком.

          Окрім численної групи журналістів столичних і крайових ЗМІ на церемонію офіційного початку будівництва завітали губернатор краю М. М. Папієв, голова правління ПАТ «Укргідроенерго» І. Г. Сирота, гендиректор Консорціуму «НВО “Укргідроенергобуд”» Ю. М. Бондаренко, директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго» В. І. Куліш, директор філії «Дністровська ГЕС» В. М. Шевчук, секретар Новодністровської міської ради М. В. Лутчак, перший заступник міського голови А. І. Болдашев, голова Сокирянської райдержадміністрації В. В. Козак - представники влади – обласної, районної, міської та мешканці нашого міста.

        "Завершення будівництва цього будинку планується одночасно із пуском другого гідроагрегату у 2013 році до Дня енергетика. 31 жовтня цього року, коли здаватиметься в експлуатацію верхня водойма Дністровської ГАЕС, уповноважена делегація обов’язково відвідає об’єкт та перевірить хід будівництва на ньому. Генпідрядник НВО "Консорціум “Укргідроенергобуд”" та міська влада перед мешканцями міста зобов’язується завершити будівельні роботи у 2013 році, а ми у свою чергу беремо на себе відповідальність профінансувати у повному обсязі зведення житлового комплексу, вартість будівництва якого становить близько 50 млн грн. Сучасна гідроспоруда потребує висококваліфікованих працівників-експлуатаційників, і є лише два способи мотивувати й зацікавити молодих спеціалістів — це забезпечення житлом і гідною заробітною платнею, тож ми намагаємось відповідати вимогам сьогодення, а спільно із місцевою та крайовою владою, з якою у нас повне взаєморозуміння, ми гарантуємо успішне виконання цього соціального проекту" - запевнив голова правління ПАТ «Укргідроенерго» І. Г. Сирота.

       По завершенню церемонії Микола Лутчак від імені новодністровців подякував вельмишановному товариству за послідовну політику у плані виконання соціальних зобов’язань перед мешканцями Новодністровська та запевнив високоповажну делегацію у всебічному сприянні будівництву з боку місцевої влади.





Комментариев нет:

Просматривая рекламу вы не только поддержите сайт, а и узнаете что - нибудь интересное.